Български  |  English

До
нашите читатели

 

Драги читатели,
Това е последният коледен брой на тази „Култура” с този екип и този издател. В края на юли 2018 г. съществуването на вестника ще бъде прекратено и от септември ще има друга „Култура” – списание, с главен редактор Тони Николов.
А сегашната „Култура” със сегашния екип и, надяваме се, със сегашните автори ще търси нова реализация с нови идеи и нови съмишленици. За което, скъпи наши читатели, ще намерим начин да ви информираме навреме.
К


4 - 29.12.2017 10:02

...
От: Борислав
Мнението над моето намирам за особено важно. Моля обърнете му внимание!
3 - 26.12.2017 12:49

Защо?
От: Стефан
Защо става така, не зная и едва ли ще обясни някой точно, ясно, безпристрастно. А защо не направите вестник "Народна култура"? Държи ли някой правата върху народа, какъвто и да сме останали, а Гого?
2 - 23.12.2017 01:49

Шокиращо..
От: Антон Иванов
Не зная какво да напиша... Да изкажа огромни благодарности е малко, нищожно малко. ... Не ни оставяйте дълго време да бъдем тъжни
1 - 21.12.2017 22:17

съкрушителна новина
От: Глас от залата
В досегашния си вид открай време КУЛТУРА представлява НАДпартийна институция с огромно значение за България, и то не само за културата на нацията.
Дано тази мисия бъде изпълнена от последователя.
НАМЕРЕТЕ НАЧНН СЪКРОВИЩАТА ОТ АРХИВА ДА БЪДАТ ЗАПАЗЕНИ И ДА БЪДАТ ДОСТЪПНИ СЪС СЪЩИТЕ ЛИНКОВЕ КАКТО ДОСЕГА - КАКТО СТАТИИТЕ С ИНДЕКСА НА АВТОРИТЕ, ТАКА И КОМЕНТАРИТЕ.
Благодарни сме за добре свършената работа. Хвала!
  
ПОРТАЛ ЗА КУЛТУРА, ИЗКУСТВО И ОБЩЕСТВО Списание “Християнство и култура” Книжарница “Анджело Ронкали” Фондация “Комунитас”