Български  |  English

До нашите читатели

Драги приятели,

Налага се да увеличим цената на вестника.

Новината не е приятна - нито за вас, нито за нас.

Но в този изключително труден за вестника момент това е единствената възможност той да продължава да съществува.
Вестник "Култура" е единственият наистина независим от политиката и капитала вестник днес. Такава независимост се отстоява трудно. Още по-трудно е, когато си убеден, че трябва да запазиш един, по същество, културен продукт - единството на формата и съдържанието му - и да не отстъпваш пред клишетата на усреднения вкус.

Ние се надяваме, драги приятели, че ще ни разберете. И ви уверяваме, че ще продължим усилията си "Култура" все така да е мястото за по-задълбочено вглеждане в културния и обществения живот, средището на интелектуалния дебат в България.

От 11 февруари (от брой 5) цената на вестника става 2 лева. Едновременно с това се запазват абонаментните такси за тази година. Така че, ако се абонирате за "Култура" и абонаментът ви е за период до края на 2005 г., фактически ще плащате по 1 лев на брой.

Можете да се абонирате във всички клонове на Български пощи (каталожен номер 389); РП (каталожен номер 389); "Артефакт" (тел. 02/971 71 71); "Семир-2" (02/980 60 47); "Близнаци" (тел. 02/974 44 64); "Доби" (тел. 02/980 70 85) и други разпространителски фирми в София и страната.
още от автора


 
  
ПОРТАЛ ЗА КУЛТУРА, ИЗКУСТВО И ОБЩЕСТВО Списание “Християнство и култура” Книжарница “Анджело Ронкали” Фондация “Комунитас”