Пишат ни , брой 15 (2898), 22 април 2011" /> Култура :: Пишат ни :: Провал във Флоренция
Български  |  English

Провал във Флоренция

 

Седмица след излизането си, на 15 април едно от 80-те разпространявани в Италия копия на“Сбогом, мамо” на Мишел Бонев бе срамно свалено от единственото кино във Флоренция. Според неговия управител, при четири прожекции на ден общо са влезли 50-60 души, аредовните посетители на веригата Eurimage са обругали филма. Имало е вечери, в които салонът за последната прожекция (в 22,30) е бил пуст и тя, естествено - отменена. Управителят на киното не помни откога не е имало такъв провал.

Животът на „Сбогом, мамо” във Флоренция трая точно колкото първата съдебна аудиенция на благословилия го Силвио Берлускони. Делото се откри и закри след 9 минути, за да се отложи за края на май. И съдбата още веднъж се заигра с филма. Бившият министър на аграрната политика Джанкарло Галан, който във Венеция прочете благодарственото писмо на премиера Берлускони до Мишел Бонева, от един месец е … новият италиански министър на културата.
 
15 април 2011, Флоренция
още от автора


2 - 28.04.2011 09:21

Провали има и в България !!!
От: Кобург Велчев
Родната полиция ни пази ...... Но най-вече пази богаташите, нали ??? Какво прави МВР след като хваща "звездата" Елена Петрова, карала кола пияна ??????? !!!!!! Тази красавица очевидно е прикрита от КАТ-МВР, подход, който КАТ прилага към всички известни мутри и ДС мафиоти с джипове и скъпи коли - просто не ги закача, а ако ги спре случайно - бързо ги пуска !!!!! Но следнарушението ЕЛЕНА Петрова се изказа по телевизията без никаква проява на срам, разкаяние, без достатъчно самокритичност за това, което е направила. Жена без свян и морал !!!!!!!!!!!! ЖАЛКО !! В САЩ за такива нарушения звездите метат улици и чистят боклуци !!!!!!!!!!!!!!!!!
1 - 25.04.2011 02:04

За яснота
От: Петър С. Д.
Това интервю дава съществени детайли:
http://old.eva.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=666&Itemid=7
ПОРТАЛ ЗА КУЛТУРА, ИЗКУСТВО И ОБЩЕСТВО Списание “Християнство и култура” Книжарница “Анджело Ронкали” Фондация “Комунитас”